PSV mist kwartet aanvoerders: "Ik ga geen risico's nemen"

17 oktober 2014, 08:31

Nu Georginio Wijnaldum zich ook in de ziekenboeg van PSV heeft gemeld, mist PSV bijna een handvol aanvoerders. De eerste vier spelers in de hiërarchie van het aanvoerderschap zijn niet beschikbaar voor trainer Phillip Cocu, waardoor het de vraag is wie de captain van de Eindhovenaren zal zijn in de thuiswedstrijd tegen AZ van komende zaterdag.

Naast Wijnaldum zijn Stijn Schaars, Oscar Hiljemark en Jeffrey Bruma gegadigden om de aanvoerdersband om hun arm te doen, maar deze PSV'ers zijn stuk voor stuk geblesseerd. Schaars heeft de training inmiddels hervat, maar is nog niet wedstrijdfit. Hiljemark is nog wel een tijdje uit de roulatie wegens een heupkwetsuur en Bruma heeft te maken met een schorsing, na zijn glijpartij en rode kaart tegen Excelsior.

Wijnaldum verliet het trainingskamp van Oranje met een pijnlijke knie. Hij kampt met een ontsteking in het gewricht en wordt behandeld met medicijnen en rust. Met een ingepakte knie deed hij donderdag een aantal lichte loopoefeningen. "Het is afwachten wat de medicijnen gaan doen", liet hij optekenen in De Telegraaf. Hij wil niet forceren: "Ik neem de tijd om goed te herstellen en ga geen risico's nemen", aldus de middenvelder, die vorig seizoen zeven maanden lang uitgeschakeld was door rugproblemen.

Memphis Depay zal in ieder geval niet de aanvoerde van PSV zijn, aangezien hij ook nog niet volledig hersteld is. Wellicht zal Karim Rekik de band dragen, zoals hij midweeks ook bij Jong Oranje deed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen