Fenomenale Agüero krijgt Spurs in penaltyrijk duel op de knieën

18 oktober 2014, 15:41   Bijgewerkt: 18 oktober 2014, 16:09

Sergio Agüero heeft zijn werkgever Manchester City vanmiddag (zaterdag) aan een ruime zege geholpen op Tottenham Hotspur: 4-1. De Argentijn was verantwoordelijk voor alle doelpunten van zijn ploeg, waarvan twee vanaf de strafschopstip. Ook faalde hij één keer vanaf elf meter. Dat deed Roberto Soldado ook namens The Spurs.

Vorig seizoen was de kampioen in eigen huis met 6-0 te sterk voor Tottenham, zo hoog viel de score ditmaal niet uit. Manchester was wel weer veel te sterk voor de tegenstander en kwam na dertien minuten op voorsprong. Frank Lampard ging gemakkelijk naar de grond in het strafschopgebied, waarna Agüero doelman Hugo Lloris de verkeerde hoek instuurde: 1-0.

Lang kon de thuisploeg echter niet van de voorsprong genieten. Twee minuten later maakte oud-Ajacied Christian Eriksen alweer gelijk. Vijf minuten daarna kreeg City wel een terechte strafschop, nadat David Silva onderuit werd gehaald. Agüero benutte het buitenkansje. In diezelfde eerste helft kreeg City nog een strafschop, maar de Argentijn faalde ditmaal vanaf elf meter.

Na rust kreeg Soldado de kans om de stand gelijk te trekken, maar zijn zwakke penalty werd gekeerd door Joe Hart. Tottenham kreeg niet veel later de deksel op de neus, toen Federico Fazio in de zestienmeter Agüero vasthield en rood kreeg. De Argentijn liet Lloris kansloos vanaf elf meter. Een hattrick dus voor de aanvaller, die niet veel later met een fraaie schuiver de eindstand op 4-1 bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen