Kieftenbeld na remise: "We weten dat het beter moet"

19 oktober 2014, 20:49

FC Groningen kijkt terug op een zeer teleurstellende zondagmiddag. De club wilde de thuiswedstrijd tegen Excelsior aangrijpen om het goede gevoel weer terug te krijgen, maar dit lukte niet. Hoewel de Groningers een 1-1 remise uit het vuur wist te slepen na een 0-1 achterstand, werden ze na het laatste fluitsignaal door de eigen fans getrakteerd op een fluitconcert.

Maikel Kieftenbeld stond na het gelijkspel met een somber gezicht voor de camera's van FOX Sports. "Het was vandaag niet goed genoeg om Excelsior te verslaan", concludeerde de aanvoerder van Groningen. "Dat hadden we vooraf erg gehoopt, maar we hebben het op het moment moeilijk. Het enige wat we kunnen doen is hard werken. We kunnen onszelf overigens geen gebrek aan werklust verwijten", aldus de middenvelder, die met een knullig eigen doelpunt de score opende. "Ongelofelijk."

Het nieuwe systeem van Groningen wierp zijn vruchten nog niet echt af. "In de eerste helft was er wel veel actie voor het doel, we kregen veel kansen en hadden doelpunten moeten maken. Maar het kan ook niet zo zijn dat het met het nieuwe systeem opeens vlekkeloos loopt", aldus Kieftenbeld, die de supporters ook hoorde fluiten. "Het wilde niet echt lukken en ik denk dat ze het daarom deden. We weten ook dat het beter moet. We moeten hard blijven werken", herhaalt de Groningen-captain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen