Redknapp haalt uit naar luie en zware Taarabt

19 oktober 2014, 19:53

Harry Redknapp is niet gediend van de mentaliteit van Adel Taarabt. Dat liet de manager van Queens Park Rangers weten na de late en bizarre 2-3 thuisnederlaag tegen Liverpool van zondagmiddag. Volgens hem is Taarabt, vorig seizoen verhuurd aan AC Milan, niet fit. "Ik kan geen mensen beschermen die met overwicht kampen."

Toen Redknapp gevraagd werd naar de fysieke gesteldheid van Taarabt, was hij niet mild voor de Marokkaanse aanvaller. "Hij verdient 60 tot 70 duizend euro per week, maar is niet fit genoeg om wedstrijden te spelen. Hij speelde mee met de beloften, maar ik had nog meer kunnen rennen dat hij toen deed", stelt de manager cynisch.

"Ik stel alleen mensen op die graag willen spelen en dat ook verdienen. Ik wil spelers die bereid zijn om te werken en te trainen en een goede houding hebben", vervolgt Redknapp. "Als hij dat gaat doen, dan komt hij misschien weer aan spelen toe", zegt de manager over Taarabt, die dit seizoen ook gehinderd werd door enkelproblemen. Hij kwam nog maar drie keer in actie voor QPR.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen