Club wint gevecht om tweede plaats tegen Lokeren

19 oktober 2014, 23:29

Club Brugge heeft zichzelf zondag een uitstekende dienst bewezen in de Jupiler Pro League. De formatie van coach Michel Preud'homme boekte een verdiende zege bij concurrent Lokeren, waardoor het de tweede plaats greep. Op Daknam zegevierden de Bruggenaren met een keurige 1-3 eindstand.

De wedstrijd was slechts vier minuten onderweg toen José Izquierdo de Brugse bezoekers als op een 0-1 voorsprong schoot. Hans Vanaken zorgde voor de theepauze nog voor een herstel van het evenwicht, maar in de tweede helft trok Club de wedstrijd gemakkelijk naar zich toe. Een rode kaart (twee keer geel) voor Lokeren-speler Giorgios Galitsios hielp de Bruggenaren in het zadel. Felipe Gedoz en Lior Refaelov zorgen voor een marge van twee: 1-3. De blauw-zwarten staan nog drie punten achter koploper Anderlecht zaterdag punten morste bij KV Mechelen (1-1).

Racing Genk wist na twee maanden eindelijk weer eens een overwinning te boeken in eigen stadion. De mannen van de Schotse trainer Alex McLeish waren met 3-1 te sterk voor Westerlo, waar de Nederlandse coach Dennis van Wijk aan het roer staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen