Inter en Napoli sluiten foutenfestival geweldig af

19 oktober 2014, 22:45   Bijgewerkt: 19 oktober 2014, 23:07

Er pakken zich steeds meer donkere wolken samen boven Internazionale en Napoli. Beide ploegen troffen elkaar zondagavond in het Estadio Giuseppe Meazza in Milaan en lieten zien behoorlijk uit vorm te zijn. De machines van beide formaties haperden, de 22 spelers grossierden in het lijden van balverlies. De wedstrijd kwam na 80 minuten spelen echter volledig tot leven: vier doelpunten en veel hectiek leverden een 2-2 eindstand op.

Inter ging het duel in als nummer tien van de Serie A, maar ook bij Napoli houdt het dit seizoen nog niet over. De Partenopei bezetten de achtste stek op de ranglijst. Ook voor de Napolitanen was het derhalve een sleutelwedstrijd. Coach Rafael Benitez ontmoette bovendien ook zijn oude club. Voor zowel Inter als Napoli gold op voorhand dat een overwinning wonderen zou kunnen verrichten. De aansluiting met de subtop zou in dat geval weer gevonden zijn. De verliezer zou voorlopig afhaken. Het zorgde ervoor dat er twee voorzichtig spelende formaties op de Milanese grasmat verschenen.

Op papier was het een treffen tussen twee topclubs, maar wat betreft de ranglijst en het spel in de wedstrijd absoluut niet. Inter had in de eerste helft wel een licht overwicht. Mauro Icardi was een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de Napolitanen en Hernanes zag een droge schuiver op de paal belanden. In de tweede helft kroop Napoli iets meer uit haar schulp. Het werd wat dreigender, Lorenzo Insigne raakte de paal.

Op het moment dat iedereen dacht dat het in een gelijkspel zou eindigen, sloeg Napoli wederom toe via Callejón. En hoe. De rappe vleugelaanvaller plaatste een hoge voorzet met een zeer subtiele volley tegen de touwen. Weer een dreun van jewelste voor Inter, maar de Milanezen toonden weer veerkracht. Hernanes zorgde meteen weer voor de gelijkmaker, met een fraaie kopbal. Zo eindigde het duel na 80 minuten zwoegen en een voetbalfeest van tien minuten in 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen