Ten Voorde: "Wij worden geen laatste, ben ik van overtuigd"

20 oktober 2014, 09:19

FC Dordrecht begon het seizoen goed met een verrassende overwinning in het Abe Lenstra Stadion op sc Heerenveen, maar sindsdien valt er weinig meer te juichen. De ploeg verloor zondag thuis met 1-3 van FC Utrecht en staat met vijf punten uit de eerste negen wedstrijden voorlopig zeventiende in de Eredivisie.

De nederlaag tegen Utrecht was ongelukkig en na afloop kreeg vooral scheidsrechter Jeroen Manschot de schuld. Hij verzuimde de bal op de stip te leggen na een handsbal van Timo Letschert, die al een hele kaart op zak had. "Ik vind wel dat wij bestolen zijn. Normaal zeg ik nooit iets over de scheidsrechter, maar dit was geen sterke partij van hem", zegt spits Rick ten Voorde bij RTV Rijnmond. Hij vindt het raar dat de handsbal van de Utrechtse linksback niet waargenomen werd door de arbitrage. "Ik stond op dezelfde hoogte als de grensrechter, ik zag het wel en hij niet. Dat is apart."

"Wij verdienden het niet om te verliezen", vervolgt de spits, die de moed erin houdt. "Die goals moeten een keer vallen. Als het staat moet het gaan lopen. Wij worden geen laatste, ben ik van overtuigd." Ten Voorde maakte tegen FC Utrecht het enige doelpunt van zijn club. "Dat was een tijdje geleden. Dit is fijn, het was een goede goal. In mijn periode bij RKC en NEC maakte ik regelmatig een goaltje, nu was het al een tijdje geleden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen