Zabaleta op zijn hoede voor Musa: "Kennen hem goed"

20 oktober 2014, 17:59

Een paar jaar geleden speelde Ahmed Musa nog in het shirt van VVV Venlo, momenteel is de aanvaller een van de belangrijkste spelers van CSKA Moskou. Dinsdagavond neemt hij het met de Russische club op tegen Manchester City. Pablo Zabaleta, de rechtsachter van de Engelse kampioen, houdt serieuze rekening met de kwaliteiten van de Nigeriaanse aanvaller.

"Musa is een van de spelers waar het om draait bij CSKA. We kennen hem heel goed", zegt Zabaleta over de voormalig VVV'er. "Ik heb afgelopen seizoen tegen hem gespeeld en stond ook tegenover hem tijdens het WK. Daar heeft hij het goed gedaan. We gaan hem proberen af te stoppen", sprak de Argentijn.

Het duel in Moskou zal worden afgewerkt zonder publiek. "Ik heb dat nog nooit meegemaakt", stelt Zabaleta. "Dat geldt waarschijnlijk voor de meeste spelers. We moeten onszelf motiveren. We weten in ieder geval hoe belangrijk de wedstrijd is", aldus de vleugelverdediger van The Citizens.

City hield slechts één punt over aan de eerste twee groepswedstrijden, tegen Bayern München (1-0 verlies) en AS Roma (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen