Sno baalt van teamgenoot: "Bericht klopt helemaal niet"

21 oktober 2014, 09:29

Evander Sno is niet blij met het bericht dat teamgenoot Sherjill MacDonald de wereld in geholpen heeft. MacDonald gaf eind vorige week aan dat Sno zou kampen met mentale problemen, omdat hij bang was voor een nieuwe hartstilstand. Sno zou, volgens hem, zelfs een 'mentaal herstelprogramma' volgen.

Tegenover Helden Online geeft Sno aan dat er helemaal niets klopt van dit verhaal. "Ik baal hier natuurlijk enorm van. Zeker omdat een teamgenoot dit de wereld in heeft gebracht. Ik vind sowieso niet dat je over medespelers moet praten en als je dat dan doet over zo'n precair onderwerp, dan moet de informatie wel kloppen", baalt de oud-speler van onder meer Ajax en RKC Waalwijk, die sinds de zomer voor Westerlo speelt.

Sno geeft aan dat hij wel degelijk de komende weken aan de kant staat, maar dat heeft niets met zijn hart te maken. Hij kampte met kleine blessures, volgens een specialist een gevolg van zijn voeding. "Ik heb een dieet gekregen dat inhoudt dat ik alleen maar gestoomde groeten, vis of vlees mag eten. Daarnaast moet ik ieder uur een halve liter water drinken. Eigenlijk moet ik mijn lijf reinigen. Dat duurt zes weken. Omdat ik een knieblessure had, kwam het wel goed uit. Ik ben dus aan het herstellen en als het ware mijn lijf aan het resetten."

Met zijn hart gaat het 'gewoon' allemaal prima, benadrukt de 27-jarige middenvelder. "Dat gaat gelukkig heel goed. Ik heb twee maanden geleden nog mijn jaarlijkse controle gehad en alles zag er prima uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen