Rodgers houdt vertrouwen in Balotelli: "Kwestie van tijd"

22 oktober 2014, 13:29

Eén doelpunt in negen optredens, dat is tot dusver de staat van dienst van Mario Balotelli bij Liverpool. De Italiaanse spits werd met hoge verwachtingen op Anfield gepresenteerd, maar wordt sinds zijn komst voornamelijk bekritiseerd vanwege zijn prestaties en gedrag. Toch blijft manager Brendan Rodgers in de flamboyante Italiaan geloven. Volgens de Noord-Ier is het een 'kwestie van tijd' voordat Balotelli zijn waarde voor The Reds gaat tonen.

Het zou Rodgers niets verbazen als Balotelli woensdag weet te scoren tegen Real Madrid, in de Champions League. "Hij scoort vaak mooie doelpunten in grote wedstrijden. Het is een kwestie van tijd voordat hij gaat scoren", zegt de manager van Liverpool over de spits, die afgelopen zomer voor een slordige twintig miljoen euro werd overgenomen van AC Milan. Ondanks zijn weinig overtuigende prestaties in Engeland staat hij steevast in de basis, ook omdat Daniel Sturridge nog geblesseerd is.

Balotelli is in het shirt van Liverpool nog ongelukkig in de afronding. Dat was afgelopen zondag ook tegen Queens Park Rangers (2-3 winst) het geval, toen hij een grote kans om zeep hielp. "Ik heb aangegeven dat hij deze wel kon missen. Zolang hij de kansen krijgt, ben ik ervan overtuigd dat hij snel weer het net weet te vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen