Groep A: Olympiakos verrast Juventus, Atlético haalt uit

Ger
22 oktober 2014, 22:52   Bijgewerkt: 22 oktober 2014, 23:38

Juventus rijgt in de Serie A de overwinningen aaneen, maar in de Champions League komt de Oude Dame maar moeizaam op stoom. Op bezoek bij Olympiakos Piraeus slikte de equipe uit Turijn al de tweede nederlaag in drie groepsduels.

Pajtim Kasami schoot tien minuten voor rust geplaatst binnen na een mooie aanval. Ibrahim Afellay bekeek het enige doelpunt van de wedstrijd vanaf de bank. De Oranje-international deed de laatste twintig minuten nog wel mee als invaller. Juventus kreeg in de tweede helft volop kansen op de gelijkmaker, maar Olympiakos-doelman Roberto bleek niet te passeren. De Spanjaard in Griekse dienst werd de held met enkele geweldige reddingen.

Atlético Madrid maakte gehakt van Malmö FF: 5-0. Alle treffers vielen opmerkelijk genoeg in de tweede helft. Koke, Mario Mandzukic en Antoine Griezmann scoorden in de eerste twintig minuten na de pauze. Godin en Cerci deden in de slotfase ieder nog een duit in het zakje.

Atlético gaat halverwege de groepsfase aan kop. Ook Olympiakos staat op zes punten. Juventus en Malmö volgen met ieder drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen