Brama maakt indruk: "Een genot om mee te werken"

23 oktober 2014, 10:38

Het is nog maar een week geleden dat PEC Zwolle de komst van Wout Brama aankondigde, maar de ervaren speler heeft nu al een zeer goede indruk achtergelaten. Ron Jans, de coach van de bekerwinnaar, is meer dan te spreken over de 28-jarige middenvelder, die afgelopen zomer vertrok bij FC Twente.

Na afloop van de trainingssessie van zaterdag, de tweede training van Brama bij PEC Zwolle, kwam de middenvelder naar Jans toe om met hem praten over 'de wijze van druk zetten' en 'de taken op het middenveld'. "Er zijn niet zo veel spelers die daar uit zichzelf mee komen", zegt Jans tegen Voetbal International. "Maar het typeert Wout. Dat soort spelers is een genot om mee te werken. Hij is zelfkritisch en denkt heel goed na over het spelletje. Hij kan ons de komende tijd óp het veld heel goed helpen, maar ook daarbuiten is hij van toegevoegde waarde in de coaching en de begeleiding."

Brama debuteerde afgelopen zondag tegen Go Ahead Eagles voor zijn nieuwe werkgever. De middenvelder gaat in de winterstop met de clubleiding om tafel. Momenteel speelt hij op amateurbasis in Zwolle, maar wellicht tekent hij dan een verbintenis voor anderhalf jaar. "Maar deze oplossing, die voor de club in eerste instantie geen financiële investering vergt, is voor iedereen natuurlijk prima. Wout is van harte welkom, als hij helemaal geacclimatiseerd en fit is kunnen we hem heel goed gebruiken", aldus Jans.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen