Abate en De Sciglio willen nog lang bij Milan spelen

23 oktober 2014, 12:26

Als het aan Ignazio Abate en Mattia De Sciglio ligt, dan spelen ze nog lang bij AC Milan. De links- en rechtsachter van de Rossoneri werden begeerd door diverse clubs, maar voelen zich goed in Milaan. Abate wil er zijn carrière eindigen, De Sciglio droomt ervan om ooit aanvoerder te worden van de club uit de modestad.

Abate, jeugdproduct van Milan, heeft een aflopende verbintenis bij de rood-zwarte club. "Maar Milan heeft mijn prioriteit", sprak hij in La Gazzetta dello Sport. "Ik wil hier zo lang als het kan blijven. Dit is mijn thuis. Ik wil hier mijn carrière afsluiten. Ik zie me zelf niet in een ander shirt spelen. Vooral niet in Italië", aldus de rechtsachter, die blij is met de trainerswissel van afgelopen zomer. "Dit is goed geweest voor mij en het team", doelt Abate op het afscheid van Clarence Seedorf en de komst van Filippo Inzaghi.

De Sciglio werd meerdere malen in verband gebracht met Real Madrid, waar zijn oud-coach Carlo Ancelotti aan het reoer staat. Hij voelt zich gevleid door de vermeende Madrileense interesse, maar heeft de intentie om bij Milan te blijven. "Daar ben ik volledig op gefocust", zei hij tegen Corriere della Sera. "Het zou een eer zijn om ooit de aanvoerder van Milan te worden. Ik wil hier nog vele jaren spelen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen