Velthuizen 'gebeten hond': "Dat hoort bij keepen"

26 oktober 2014, 08:00

Door een doelpunt van Marko Vejinovic in de tachtigste minuut leek Vitesse zaterdag de thuiswedstrijd tegen NAC Breda met 2-1 te gaan winnen, maar in de 87ste minuut kwamen de bezoekers toch nog langszij. Door een fout van Vitesse-keeper Piet Velthuizen werd het 2-2 in Arnhem.

"Iedereen heeft het kunnen zien. Een bal die onder mijn armen doorgaat en een goal is. Dit mag ik mezelf aanrekenen", zei Velthuizen na afloop tegen de NOS over de 2-2. "Echt een verschrikkelijk moment. Dat hoort bij keepen. De ene week ben je de held, de andere week de schlemiel. Op dit moment ben ik wel de gebeten hond. Dit kost gewoon twee punten. Heel vervelend. Voor het team, maar ook voor mij."

Volgens Velthuizen nemen zijn ploeggenoten hem niets kwalijk. "Nee, de jongens zijn allemaal positief. Je hebt elkaar ook hartstikke hard nodig. Klopt, de jongens hadden de bal erin moeten schieten, maar dat is allemaal achteraf praten. De realiteit is dat ik een fout heb gemaakt die het team twee punten kost. Slapen zal lastig worden. Ik denk wel dat ik er eventjes van wakker word."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen