Stegeman wil niet negatief doen: "Geloof in de groep"

26 oktober 2014, 14:47

De weg omhoog moest zaterdagavond verder worden ingeslagen door Heracles Almelo, maar de rode lantaarndrager van de Eredivisie maakte in het eigen Polman Stadion een zeer slechte beurt. Het ging met 1-3 ten onder tegen Willem II, waardoor een plaats in de veilige haven steeds verder weg begint te geraken.

John Stegeman was goed ziek van de nederlaag tegen de Tilburgers: "Wij begonnen goed aan de wedstrijd en kregen wat kansjes", stelt de coach van de Heraclieden op de officiële clubwebsite. "Na het doelpunt verloren wij de grip op het duel en hebben wij met name matig verdedigd", analyseert de keuzeheer, die na tien wedstrijden op slechts drie punten staat met zijn ploeg.

De nieuwe domper betekent dat de zorgen met rasse schreden toenemen in Almelo. "Wij hadden ons veel van deze wedstrijd voorgesteld en het is uiteindelijk een grote teleurstelling geworden", verzucht Stegeman. "Ik weiger echter om negatief te doen. Ik geloof in de groep en wij zullen alle steun hard nodig hebben", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen