Armenteros: "Genoeg respect om ze niet te willen kleineren"

26 oktober 2014, 11:58

Samuel Armenteros was zaterdagavond de grote man bij Willem II, uitgerekend in de uitwedstrijd tegen zijn oude club Heracles Almelo. De aanvaller, die twee keer scoorde en zeer ingetogen juichte, hield naar eigen zeggen 'dubbele gevoelens' over aan het weerzien met zijn voormalig werkgever. Door de 1-3 zege van Willem II namen de zorgen van hekkensluiter Heracles met rasse schreden toe.

''Van binnen ben ik natuurlijk blij dat ik scoor. Maar Heracles ligt dicht bij mijn hart", sprak Armenteros na afloop van de wedstrijd in het Polman Stadion tegen FOX Sports. "Ik heb genoeg respect voor ze om ze niet te willen kleineren. Heracles zit al in een moeilijke fase. Ze hebben drie punten en dat is vervelend. Ik heb nog goed contact met sommige jongens hier", geeft hij aan.

Hoewel hij niet juichte, is Armenteros dolgelukkig met zijn prestaties in het shirt van de Tiburgse club. "Ik heb het helemaal naar mijn zin bij Willem II. We zijn aan het winnen. Dat is lekker", aldus de aanvaller van de Tricolores, die keurig op een achtste plaats staan in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen