NEC en Roda blijven dienst uitmaken in Jupiler League

26 oktober 2014, 16:39

NEC en Roda JC hebben zondagmiddag laten zien dat ze terecht de nummers één en twee in de Jupiler League zijn. Lijstaanvoerder NEC wist in het eigen Goffertstadion te winnen van FC Oss, Roda JC was in het vertrouwde Parkstad Limburg Stadion ruimschoots te sterk voor Sparta Rotterdam.

Na een 0-0 ruststand leek het een moeilijk verhaal te gaan worden voor NEC, in de thuiswedstrijd tegen FC Oss. Zeker nadat Kevin van Veen de bezoekers vlak na de theepauze ook nog eens aan de leiding bracht. NEC werd echter op tijd wakker en wervelde in zeven minuten, van de 73ste tot de 79ste minuut, over de ploeg uit Oss heen. Christian Santos, Alireza Jahanbakhsh en Sjoerd Ars deden allen een duit in het zakje.

Roda JC had het minder lastig tegen Sparta, dat weinig in de melk te brokkelen had in Kerkrade. Bart Biemans tekende binnen tien minuten de eerste treffer van de middag aan. Marc Höcher stelde de zege twintig minuten voor tijd veilig, door een penalty te benutten. Frank Demouge bepaalde de eindstand op 3-0.

NEC is nog altijd de koploper, met 30 punten uit elf duels. De ploeg van trainer Ruud Brood wist pas één wedstrijd niet winnend af te sluiten. Roda JC speelde een keer extra gelijk, waardoor het twee punten achter staat op de Nijmegenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen