Vitesse mikt op beker: "We willen iets bereiken, iets winnen"

28 oktober 2014, 08:43

De KNVB Beker staat dit seizoen hoog op het verlanglijstje van Vitesse. De ploeg uit Arnhem stond in de historie drie keer in de finale van het nationale bekertoernooi, maar won de prijs nog nooit. Kelvin Leerdam hoopt dat zijn ploeg daar dit seizoen verandering in kan brengen, laat hij weten bij Omroep Gelderland.

Volgens Leerdam heeft de Vitesse-selectie afgesproken om dit seizoen vol voor de beker te gaan. "We willen iets bereiken. Iets winnen. En dat kan met deze goede selectie en goede trainer. Het is haalbaar", denkt hij. "Ook voor de ontwikkeling van de club en de spelers is het heel goed. Je speelt direct zes wedstrijden Europees."

Hij benadrukt dat de beker de kortste weg naar een prijs is. "Ik wil dit seizoen wel wat winnen. In deze groep zijn ook maar weinig jongens die ooit een prijs hebben gewonnen. Alleen Arnold Kruiswijk met Jong Oranje volgens mij. We willen ook iets teruggeven aan onze fans die er ieder weekend zijn. Maar alles moet goed vallen. Je krijgt steeds maar één kans. Dat is het verschil met de competitie waarin je nog wel een foutje kan rechtzetten."

In de derde ronde van de KNVB Beker speelt Vitesse vanavond (dinsdag) thuis tegen FC Dordrecht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen