FC Twente zonder Bjelland op jacht naar revanche

28 oktober 2014, 15:56

Andreas Bjelland mist de bekerwedstrijd van FC Twente tegen Go Ahead Eagles. De verdediger haakte vlak voor het competitieduel met Excelsior af omdat hij forse pijn had met ademen en is nog niet helemaal de oude. Hij is onderzocht en de club verwacht dat hier de komende dagen de uitslagen van binnenkomen.

Zonder Bjelland verloor Twente met 2-1 van Excelsior. "We begonnen heel goed tegen Excelsior en dan is het zaak dat we de dingen blijven doen, die we moeten doen, maar dat deden we niet", blikt coach Alfred Schreuder terug op het verloren competitieduel. "Als FC Twente mag je niet verliezen bij Excelsior en dan weet je dat je kritiek krijgt. Voor de spelers is het belangrijk dat zij leren van deze wedstrijd en die ervaringen meenemen. We hebben zondagavond in Hengelo de wedstrijd nabesproken en aan de spelers momenten uit de wedstrijd laten zien. Daarna hebben we het afgesloten en hebben we ons vanaf maandagmorgen gericht op Go Ahead Eagles."

Go Ahead Eagles bereikte de derde ronde van de KNVB Beker door Feyenoord in Deventer uit te schakelen. "We weten ook wat Feyenoord drie dagen later voor de competitie tegen Go Ahead heeft gedaan", verwijst Schreuder naar de 0-4 overwinning die de ploeg uit Rotterdam even later, in de Eredivisie, boekte in de Adelaarshorst. "In die wedstrijd speelde Feyenoord heel volwassen en zo moeten wij ook spelen. Go Ahead speelt aanvallend en voelt zich in eigen stadion heel vrij. Daarnaast gooien ze veel strijd en passie in hun spel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen