Chelsea komt met schrik vrij bij Engelse vierdeklasser

28 oktober 2014, 22:58

Chelsea is de trotse koploper van de Premier League, maar was vanavond in de League Cup dichtbij een afgang. De equipe van José Mourinho won ternauwernood met 1-2 bij Shrewsbury Town, dat uitkomt op het vierde niveau van Engeland. The Blues hadden daar een laat eigen doelpunt van de thuisploeg voor nodig.

In de eerste helft wist Chelsea niet te scoren tegen Shrewsbury, tot groot genoegen van de 10.000 supporters van de thuisclub. Na rust was het verzet van de vierdeklasser snel gebroken. Didier Drogba, die de aanvoerdersband droeg, scoorde op aangeven van Mohamed Salah, die net als Nederlander Nathan Aké een basisplaats kreeg.

Chelsea leek daarmee de stap naar de volgende ronde gezet te hebben, maar sneed zichzelf in de 77ste minuut lelijk in de vingers. Invaller Andrew Mangan, die pas twee minuten in het veld stond, scoorde tegen namens de thuisploeg en leek met zijn team op weg naar een stunt. Die kwam er echter niet, omdat Jermain Grandison de bal vier minuten later in eigen doel werkte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen