Heracles neemt maatregel en voegt Reekers toe aan staf

29 oktober 2014, 15:04

Heracles Almelo heeft maatregelen getroffen, die moeten bijdragen aan het beëindigen van de sportieve malaise in Almelo. In aanloop naar een wedstrijd zullen de Almeloërs de selectie in twee groepen splitsen. Oud-speler Peter Reekers is per direct aan de technische staf toegevoegd om een ondersteunde rol te vervullen in dit proces, dat het doel heeft om meer overzicht aan te brengen in de selectie.

"We hebben dit seizoen voor het eerst een grote selectie van 32 spelers. Dat is gebeurd omdat de samenwerking met GA Eagles bij het Beloftenteam is weggevallen. Heracles wil met twee elftallen blijven meedoen aan de competities. Maar de wens is ontstaan om een kleinere groep af te splitsen zodat met een kerngroep kan worden toegewerkt naar de wedstrijd van het eerste elftal", legt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma uit op de officiële clubwebsite.

De Heraclieden hopen dat de kwaliteit van de trainingen omhoog zal gaan. "Dat hangt onder meer af van blessures, schorsingen en vorm", zegt Hoogma. Op donderdag, vrijdag en eventueel zaterdag moet het minder druk worden op de trainingen van de eerste selectie. Reekers zal zich bezighouden met de jongere spelers, die afzonderlijk van de eerste groep zullen trainen. "Een echte clubman en een jonge gedreven trainer als aanvulling op de technische staf", aldus Hoogma. Reekers blijftook parttime verantwoordelijk voor de sociaal maatschappelijke zaken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen