Real en Sevilla al na één wedstrijd op rozen

29 oktober 2014, 21:57   Bijgewerkt: 30 oktober 2014, 00:00

Real Madrid heeft een stevige basis gelegd om de achtste finales van de Copa del Rey te bereiken. De titelverdediger won woensdag de eerste ontmoeting met derdeklasser Cornellà in de vierde ronde met 1-4. De return staat voor begin december op het menu.

Raphaël Varana had met twee rake kopballen een groot aandeel in de overwinning van Real Madrid. De Franse verdediger opende in de negende minuut de score en tekende in de 35ste minuut voor de 1-2. Tussendoor was Cornellá via Óscar Muñoz verrassend op gelijke hoogte gekomen.

Vijf minuten na de doelwissel maakte Javier Hernández er 1-3 van in het voordeel van Real Madrid. Marcelo legde in de 73ste minuut de eindscore vast op 1-4. Bij Real Madrid kreeg een aantal sterren rust van coach Carlo Ancelotti. Onder meer Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Sergio Ramos en Pepe waren er niet bij. Gareth Bale ontbrak vanwege een blessure.

Ook Sevilla FC zit al na één duel op rozen. De Europa League-houder walste met 1-6 over tweedeklasser CE Sabadell, waardoor de return van over vijf weken tot een formaliteit is verworden. Iago Aspas was met een hattrick het goudhaantje bij de Andalusiërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen