Van Wijk hard onderuit, concurrentie profiteert

29 oktober 2014, 22:41

Het Westerlo van coach Dennis van Wijk is even afgehaakt in de strijd om de bovenste plaatsen in de Belgische Pro League. De promovendus ging woensdag hard onderuit bij KV Oostende: 4-0. Elimane Coulibaly, Franck Berrier, Sebastien Siani (penalty) en Jonathan Wilmet, met wie Van Wijk nog samenwerkte bij Willem II, scoorden voor Oostende.

Koploper Anderlecht won met 2-3 bij KV Kortrijk, door goals van Steven Defour (penalty), Aleksandar Mitrovic en Sacha Kljestan. Tuur Dierckx en Nebojsa Pavlovic maakten ieder een aansluitingstreffer voor Kortrijk, maar de gelijkmaker bleef uit. Nummer twee AA Gent zegevierde, ondanks een 1-1 ruststand, met 4-1 over Waasland-Beveren.

Het verschil tussen Anderlecht en Gent blijft zodoende drie punten, 26 om 23. Westerlo staat met twintig punten op de zesde plaats. SC Lokeren versloeg Charleroi met 5-2 en staat nu met 22 punten, samen met Racing Genk, op de derde plaats. Standard Luik won door een late treffer van Tony Watt met 0-1 bij Cercle Brugge, maar staat desondanks nog steeds in de middenmoot.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen