Cambuur pas na verlenging langs Scheveningen

29 oktober 2014, 22:44

De amateurs van Scheveningen hebben SC Cambuur het leven flink zuur gemaakt in de derde ronde van de KNVB Beker. Voor eigen publiek slaagde de nummer zes van de Eredivisie er niet in om de amateurs in reguliere speeltijd op de knieën te krijgen. Pas in de dertig minuten verlenging kon Cambuur het verschil maken.

Bartholomew Ogbeche maakte in de 105 minuut van de wedstrijd, vlak voor het verstrijken van de eerste helft van de verlenging, de bevrijdende 1-0 voor Cambuur. De clubtopscorer werkte de bal met zijn hak over de lijn. Op dat moment stond Scheveningen al met tien man, Levi Schwiebbe kreeg in blessuretijd van de reguliere speeltijd een rode kaart. Met elf tegen tien liep Cambuur in de slotfase van de verlenging nog uit naar 2-0, Bob Schepers maakte de tweede goal. Hij tikte de bal van dichtbij binnen.

Scheveningen is de vijfde amateurclub die woensdag sneuvelde in het bekertoernooi. Eerder op de avond redden ook GVVV, HHC Hardenberg, Flevo Boys en Sportlust '46 het niet. Op dinsdag was bovendien al het doek gevallen voor de amateurs van Urk en Deltasport. Donderdag komen De Treffers en WKE nog in actie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen