Juventus lijdt eerste nederlaag, Roma op gelijke hoogte

29 oktober 2014, 23:16   Bijgewerkt: 30 oktober 2014, 00:03

Genoa heeft koploper Juventus de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht in de Serie A. De landskampioen ging woensdag met 1-0 onderuit in het Stadio Comunale Luigi Ferraris. AS Roma profiteerde met een 2-0 thuiszege op AC Cesena en kwam daarmee op gelijke hoogte met Juventus.

AC Milan, Sampdoria en Udinese volgen met allen zestien punten op de derde plaats. Winnen deden ze geen van drieën. AC Milan speelde met 1-1 gelijk bij Cagliari. Victor Ibarbo bracht de Sardijnen in de 24ste minuut aan de leiding, Giacomo Bonaventura verraste tien minuten later Cagliari-keeper Alessio Cragno met een afstandsschot en maakte daarmee gelijk. Sampdoria verloor met 1-0 bij Internazionale. Pikant genoeg nam Mauro Icardi de beslissende treffer voor zijn rekening. De oud-speler van Sampdoria benutte in de slotminuut een strafschop. Udinese ging met 3-0 onderuit bij Fiorentina. Khouma Babacar (2) en Borja Valero troffen doel in Florence.

Genoa, Internazionale, Napoli en Lazio delen met vijftien punten de zesde plaats. Napoli speelde met 1-1 gelijk bij Atalanta Bergemo. Gonzalo Higuain bracht de Napolitanen in de 86ste minuut langszij, maar houdt desondanks een kater over aan de wedstrijd. De Argentijn miste in de extra tijd een strafschop, doelman Marco Sportiello keerde de inzet. Atalanta had in de slotfase een man minder, nadat Luca Cigarini in de 83ste minuut met zijn tweede gele kaart werd weggestuurd. Lazio komt donderdag nog in actie. De ploeg van Stefan de Vrij en Edson Braafheid bezoekt middenmoter Hellas Verona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen