FC Twente heeft Bjelland weer terug tegen Heerenveen

31 oktober 2014, 15:10

Andreas Bjelland keert voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in principe weer terug in de selectie van FC Twente. De verdediger is hersteld van de ademhalingsproblemen waarmee hij de afgelopen week week kampte. "Wanneer hij geen reactie krijgt zit hij morgen erbij", aldus coach Alfred Schreuder.

Door zijn ademhalingsproblemen moest Bjelland de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Excelsior missen, hij haakte tijdens de warming-up af. Zonder de verdediger verloren de Tukkers dat duel met 2-1.

Tegen sc Heerenveen verwacht coach Schreuder een aantrekkelijke wedstrijd, laat hij weten op de website van de ploeg uit Enschede. "Heerenveen heeft een goed middenveld en heel sterke spits. Zij komen naar Enschede met de intentie om te voetballen, dat biedt perspectief voor een mooie open wedstrijd. Een duel tussen twee ploegen die op de aanval spelen. Het is belangrijk dat we dezelfde instelling en concentratie tonen als woensdag. Het is voor een voetballer fijn om direct al weer in actie te komen. We spelen deze week drie wedstrijden en dat is iets wat elke voetballer graag wil. We hebben wat recht te zetten na de wedstrijd tegen Excelsior."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen