Emmen euforisch na monsterzege: "De tien had zeker gekund"

1 november 2014, 11:15

Het gaat FC Emmen momenteel voor de wind in de Jupiler League. Vrijdagavond boekte de equipe van Joop Gall op bezoek bij hekkensluiter Fortuna Sittard de grootste zege ooit: 1-8. Emmen staat nu vijfde in de competitie en is euforisch na de ruime zege.

Alexander Bannink had met drie treffers een groot aandeel in de monsterzege. "Het is ongelooflijk hoe het vandaag ging. Vanaf de eerste minuut ging het super. Eigenlijk hadden we er nog meer moeten maken. Ja, de tien had zeker gekund. Nu op naar volgende week. Als we ook Roda JC nog kunnen verslaan, dan is het helemaal geweldig", glundert hij in gesprek RTV Drenthe.

Roland Bergkamp scoorde na zes minuten de 0-2, maar moest zich negen minuten later al laten wisselen. "Ik ben blij dat we zo'n zege behalen, maar ik baal wel dat ik maar zo kort heb kunnen spelen. Tijdens de warming-up schoot ik een bal en kreeg ik last van een spier in mijn bovenbeen", vertelt hij. "Da's toch wel jammer in zo'n wedstrijd, maar aan de andere kant heb ook ik wel kunnen genieten van ons spel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen