Anderlecht in extremis naast Lokeren, Standard wint

1 november 2014, 20:17

Anderlecht heeft in de slotfase van het duel met SC Lokeren een nederlaag in eigen huis afgewend. De ploeg stond na negentig minuten nog 0-1 achter tegen de nummer vier van de competitie, maar Gohi Cyriac redde kort voor tijd de meubelen: 1-1. De formatie uit Brussel gaat aan kop in de Belgische Pro League, maar Club Brugge kan nog langszij komen. Als dat team zondag Charleroi verslaat, is Anderlecht op doelsaldo de koppositie kwijt.

In het Constant Vanden Stock Stadion opende Lokeren na 34 minuten de score. Junior Dutra zette de bezoekers op voorsprong. Na rust probeerde de equipe van Besnik Hasi met man en macht een bres te slaan in de defensie van de bezoekers, maar slaagde daar pas heel laat in. Op aangeven van Anthony Vanden Borre kopte Cyriac op uitstekende wijze raak.

Standard Luik haakte aan bij de subtop met een 2-0 thuiszege op KV Mechelen. Igor De Camargo opende in de twintigste minuut op aangeven van Paul-José M'Poku de score. Bij de 2-0, vijf minuten na de pauze, waren de rollen van doelpuntenmaker en assistgever omgedraaid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen