Veerkrachtig Willem II op de valreep naast Cambuur

2 november 2014, 16:55

Willem II heeft zondagmiddag in eigen huis tegen SC Cambuur voor het eerst dit seizoen gelijk gespeeld. In een slordige wedstrijd kwam de thuisploeg pas in blessuretijd langszij: 1-1. Albert Rusnak had zijn ploeg op voorsprong gezet en Samuel Armenteros herstelde het evenwicht. Door de late tegengoal laat Cambuur de kans schieten om zich op plaats vier van de ranglijst te nestelen.

Op basis van de eerste helft hadden de bezoekers de zege verdiend. Willem II wist zich geen raad met het vroege druk zetten van de Friezen en Leonard Nienhuis had voor rust dan ook bijzonder weinig te doen. Aan de andere kant was Cambuur met de handige Daniël de Ridder en de rappe Furdjel Narsingh wel dreigend. Echte mogelijkheden leverde dat echter niet op. De grootste kans was voor Etiënne Reijnen die bij een hoekschop helemaal vrij stond maar de bal tegen Kostas Lamprou aan kopte.

De drie punten leken mee naar Leeuwarden te gaan maar Jurgen Streppel bracht een aanvaller voor een verdediger en Willem II zette nog een keer alles op alles. Invaller Bruno Andrade leek zijn ploeg met een lekkere knal op gelijke hoogte te brengen maar Nienhuis dook de bal stijlvol uit de kruising. Het slotoffensief leverde uiteindelijk wel het gewenste resultaat op doordat Armenteros na voorbereidend werk van Messaoud de ontgoochelde Nienhuis het nakijken gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen