Fiorentina verslikt zich, Di Natale dicht bij mijlpaal

2 november 2014, 17:10

Fiorentina heeft zichzelf zondagmiddag een bijzonder slechte beurt bewezen in de Serie A. La Viola wist vorige week nog een punt uit het vuur te slepen tegen AC Milan (1-1) en midweeks overtuigend te winnen van Udinese (3-0), maar ging ditmaal onderuit tegen het verrassend sterk presterende Sampdoria. De formatie uit Genua vindt zichzelf dankzij de zege in het eigen Estadio Luigi Ferraris in ieder geval tijdelijk terug op plaats drie.

De ploeg van coach Vincenzo Montella gooide haar eigen glazen in tegen Sampdoria. Nadat het een strafschop weggaf, die Angelo Palombo feilloos inschoot, faalde Fiorentina zelf vanaf elf meter. Vervolgens scoorde Luca Rizzo bij zijn Serie A-debuut de 2-0 voor Samp, waarna voorzitter Massimo Ferrero dansend op de tribunes te zien was. Stefan Savic bracht nog even de spanning terug namens de equipe uit Florence, maar Citadin Martins Eder schoot de hoop van de paarsen aan flarden: 3-1.

Udinese ging in het eigen Estadio Friuli met 2-4 ten onder tegen Genoa. Antonio Di Natale speelde een bijzondere rol bij de thuisploeg. Hij maakte binnen 23 seconden al de openingstreffer, wat het snelste doelpunt van het seizoen is in de Serie A. Het was zijn 199ste treffer in de Italiaanse competitie, waardoor hij snel een bijzondere mijlpaal lijkt te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen