Van den Brom: "Deze 3-3 voelt aan als een nederlaag"

2 november 2014, 17:21

De confrontatie tussen AZ en Excelsior was een wedstrijd met veel wendingen. Na het laatste fluitsignaal stond er een 3-3 stand op het scorebord. John van den Brom, de trainer van de Alkmaarse ploeg, hield een onbevredigend gevoel over aan het treffen met de Kralingse promovendus.

Van den Brom opteerde tegen Excelsior voor een offensieve formatie. "Vandaag hadden we eindelijk de beschikking over Aron Jóhannsson én Muamer Tankovic samen. Dat is de extra kwaliteit waarnaar we op zoek waren. Met hen als diepe spitsen pakte het niet verkeerd uit, gezien de kansen die we kregen. We waren alleen wat ongelukkig in de afwerking", constateerde de coach van AZ.

"Excelsior was scherp en efficiënt, maar de tegendoelpunten reken ik onszelf aan", vervolgt Van den Brom op de officiële clubwebsite. "We gaven ze weg. Je kunt nog zoveel scoren, maar als je de goals achterin zo eenvoudig weggeeft win je nooit. We dachten dat de 3-2 de winnende treffer was. Helaas zorgde de blunder van Esteban ervoor dat het alsnog een gelijkspel werd. Deze 3-3 voelt aan als een nederlaag", treurt de keuzeheer van de Alkmaarders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen