Matchwinner Linssen geniet: "Hadden dit nodig"

2 november 2014, 23:59

Bryan Linssen was helemaal in zijn nopjes met zijn drie doelpunten in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Als invaller hielp hij Heracles Almelo hoogstpersoonlijk voorbij de Deventenaren. "Hier hebben we naar gesnakt. Het is heerlijk als je het vandaag doet", aldus Linssen na afloop tegen RTV Oost.

De vroege rode kaart voor Deniz Türüç deed de wedstrijd kantelen. "Je hoeft na die rode kaart niet meer zoveel te denken aan verdedigen, maar je kunt denken aan scoren."

Linssen reageerde nuchter op zijn hattrick. "Dinsdag was het Oussama, vandaag ben ik het en misschien is het volgende week weer Wout. Het is wel mooi natuurlijk en het geeft je veel vertrouwen. Dit antwoord wilde ik aan de trainer geven en dat is gelukt."

Linssen hoopt dat de ploeg de lijn de komende weken door kan trekken, maar voorziet moeilijkheden. "Het is 'shit' dat je volgende week gelijk PSV hebt, een heel moeilijke wedstrijd. We gaan ervoor om te winnen, maar het wordt gewoon ontzettend moeilijk. Als je een tegenstander van een gelijke waarde had, konden we gelijk naar boven kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen