Herstelde Schaars maakt rentree bij Jong PSV

Ger
3 november 2014, 22:16   Bijgewerkt: 4 november 2014, 12:48

Stijn Schaars heeft na langdurig blessureleed weer speelminuten gemaakt in het shirt van PSV. Hij deed bij de beloften van de Eindhovense club de eerste helft mee in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo (2-2). De middenvelder onderging in mei een operatie aan zijn linkerknie en speelde daarna nog geen minuut.

Schaars miste door zijn blessure onder meer het WK in Brazilië. Tegen VVV Venlo werd hij na 45 minuten vervangen door Abel Tamata, die lange tijd kampte met een voetblessure. Op dat moment gingen de bezoekers uit Limburg aan de leiding door een treffer van Vito van Crooij. Na de hervatting leek Jong PSV de volle buit te pakken. Via doelpunten van Farshad Noor en Aleksander Boljevic werd het 2-1. In blessuretijd bezorgde Khalouta Aziz de Venlonaren echter een punt.

Jong FC Twente en FC Volendam hielden elkaar in een doelpuntrijke wedstrijd eveneens in evenwicht: 3-3. Door de remise verzuimden de Noord-Hollanders de derde plek in de Jupiler League weer over te nemen van FC Eindhoven. De achterstand is een punt.