"De jongens bleven knokken tot de laatste graspol"

4 november 2014, 08:05

Jong FC Twente boekte maandag een keurig resultaat in de Jupiler League. FC Volendam, dat bovenin meedraait, kwam tegen de Enschedese beloften niet verder dan een 3-3 gelijkspel. En hoewel zijn ploeg twee keer de leiding nam, en zelfs kansen had op een 3-0 voorsprong, is Jong Twente-coach Jan Zoutman tevreden.

"Onze start, op de eerste minuut na waarin we een kans weggaven, was fantastisch. Na de 2-0 kregen we de kans om 3-0 te maken, maar meteen daarna lag de bal er bij ons in. We hadden de wedstrijd eerder naar ons toe kunnen trekken, want nu werd het een echte wedstrijd. In de tweede helft stonden we verdedigend beter en waren zij minder dreigend. Toen speelden we iets te veel de lange bal en hadden we rustiger moeten blijven", zegt hij op de clubsite. "Vorig jaar hebben we twee keer verloren van FC Volendam, dus als je het zo bekijkt ben ik niet ontevreden. Ik heb genoeg goede dingen gezien. Goede aanvallen en een uitstekende mentaliteit in de wedstrijd. De jongens bleven knokken tot de laatste graspol. Daar kan ik alleen maar tevreden over zijn."

Bij Jong FC Twente ontbrak Nana Ntuli, de 18-jarige middenvelder was naar zijn thuisland Zuid-Afrika afgereisd om de uitvaart bij Senzo Meyiwa bij te wonen. "We verwachten hem morgen terug", aldus Zoutman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen