Lumu tart RKC: "Ben in gesprek met betere clubs"

4 november 2014, 14:16

Jeroen Lumu was van harte welkom bij RKC Waalwijk, maar voordat hij één bezoek aan de club heeft gebracht is de 19-jarige aanvaller erin geslaagd om zichzelf onmogelijk te maken. Tot vier keer toe zegde de aanvaller een afspraak met de Waalwijkse clubleiding af, meldt het Brabants Dagblad dinsdag.

De eerste keer gaf Lumu een stageperiode bij een andere club als reden voor zijn afzegging, de tweede keer liet hij weten dat hij zijn contractontbinding bij sc Heerenveen moest bekrachtigen. De derde en vierde keer kwam de aanvaller zonder reden niet opdagen, met als gevolg dat RKC inmiddels wel klaar met hem is.

Lumu zelf liet in gesprek met de regionale krant weten 'in gesprek te zijn met clubs die beter zijn dan RKC'. Zelf lijkt hij te denken dat hij de ploeg uit Waalwijk als back-up achter de hand kan houden. "Als dat niks wordt, geef ik RKC een belletje om te vragen of ze nog een gesprek met mij willen", zegt de aanvaller doodleuk.

Bij sc Heerenveen werd Lumu begin oktober, na zes weken, weggestuurd. "De reden hiervoor is dat er tussen sc Heerenveen en Lumu verschil van inzicht is over de wijze waarop het vak van profvoetballer moet worden ingevuld", meldde de club destijds. Eerder speelde Lumu voor Willem II en het Bulgaarse Ludogorets.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen