Jubilaris Simons (37): "Ik speel elke dag met pijn"

Ger
6 november 2014, 12:16

Timmy Simons gaat een mijlpaal bereiken in het shirt van Club Brugge. De 37-jarige middenvelder zal in de uitwedstrijd tegen FC Kopenhagen in de Europa League voor de driehonderdste keer zijn opwachting maken voor de Belgische topclub.

Simons is momenteel bezig aan zijn tweede periode in Brugge. Na zijn periode tussen 200 en 2005 in het Jan Breydel Stadion vertrok hij naar PSV en later ging hij bij 1.FC Nürnberg aan de slag. In de zomer van 2013 keerde de routinier terug op het oude nest. Simons staat namens Club Brugge momenteel op 215 competitiewedstrijden, 24 bekerduels, twee Supercups en 58 Europese wedstrijden.

De oud-PSV'er, die volgende maand zijn 38ste verjaardag viert, erkent dat de jaren wel gaan tellen. "Ik speel elke dag met pijn. Rug, knie, enkels: pijnvrij ben je nooit als je drie wedstrijden per week speelt", aldus Simons in Het Nieuwsblad. "In vergelijking met mijn eerste periode bij Club ben ik kalmer geworden als aanvoerder. Ik zat er vroeger veel korter op. Dat hoeft niet. Iedereen heeft het recht op een mindere dag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen