'Sneijder ontvangt salaris en blijft bij Galatasaray'

7 november 2014, 00:11

Wesley Sneijder blijft 'gewoon' speler van Galatasaray. Zijn zaakwaarnemer Guido Albers heeft donderdag tegenover Shownieuws bevestigd dat zijn cliënt zich "op zijn gemak voelt" bij Galatasaray.

Afgelopen week ontstond er onenigheid tussen Sneijder en Galatassaray omdat de directie de spelers had laten weten het salaris pas in januari uit te keren. Sneijder was het daar niet mee eens en stond erop gewoon betaald te krijgen. Prompt verloor de middenvelder zijn basisplaats.

Inmiddels is zijn salaris op zijn rekening gestort en daarmee is wat Sneijder betreft de kous af. De Nederlander stond dinsdag gewoon weer aan de aftrap bij Galatasaray, dat in de Champions League met 4-1 verloor bij Borussia Dortmund.

Sneijder heeft nog een contract tot 2016 bij Galatasaray. De enige manier om een contract te laten beëindigen is als de salarissen structureel niet betaald worden en als een andere club zijn huidige salaris wel wil betalen. "Dat is nu dus niet meer het geval, want de salarissen zijn betaald", aldus Albers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen