Kramer wil spelen: "Combinatie van pijnstillers en een zalfje"

7 november 2014, 17:08

Goed nieuws voor ADO Den Haag: de club kan in de belangrijke thuiswedstrijd tegen Willem II, zaterdag, beschikken over topscorer Michiel Kramer. Hoewel de trefzekere spits nog niet volledig hersteld is van een enkelblessure, acht hij zichzelf fit genoeg om in actie te kunnen komen.

"Het gaat gelukkig beter", zegt Kramer, al goed voor acht competitiegoals, bij Omroep West. "Als het goed is ga ik spelen, maar dat zal wel met een combinatie van pijnstillers en een zalfje zijn. Tegen concurrenten als NAC en FC Dordrecht hebben we recent punten gepakt. Dat moet tegen Willem II ook gebeuren. Mocht het met de enkel niet lukken, dan heb ik gelukkig ook nog een lekker groot hoofd waar ik redelijk mee kan koppen."

Ook een andere spits van ADO Den Haag, Mike van Duinen, kan ondanks een lichte blessure vermoedelijk meedoen tegen Willem II. "Gisteren voelde het nog heel slecht en had ik de hoop een beetje opgegeven. Vandaag was het gelukkig een stuk beter. Als het morgen voelt als vandaag, dan denk ik dat ik kan spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen