De Reuver weer belangrijk: "Heel bizarre week"

8 november 2014, 08:00   Bijgewerkt: 7 november 2014, 23:42

Carlo de Reuver ontpopt zich tot de supersub van Excelsior. De 19-jarige aanvaller speelde dit seizoen pas zestien minuten in de Eredivisie, maar scoorde daarin wel twee keer. Nadat De Reuver de promovendus vorige week op de valreep aan een punt hielp op visite bij AZ (3-3), herhaalde hij dat kunstje vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (2-2).

"Het is een heel bizarre week aan het worden. Het kan niet mooier, om eerlijk te zijn", zegt De Reuver tegen RTV Rijnmond. "De goals worden ook steeds mooier en lekkerder. Als spits moet je slim weglopen bij de verdedigers en ik raak hem heerlijk op mijn pantoffel. Dat is lekker. Vooral thuis wil je natuurlijk nooit verliezen. Als je dan bij een 2-1 achterstand die 2-2 maakt, is het mooi om het publiek zo mee te krijgen. Eigenlijk wil je dan ook nog die 3-2 maken, maar je moet dan ook blij zijn met een punt."

De Reuver kan op deze manier prima leven met het feit dat hij telkens op de bank moet beginnen. "Het gaat nu prima zo. Van mij mag het volgende week ook zo lopen. Het is voor mij de taak om het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken. Nu moet dat met invalbeurten. Als je dan twee keer belangrijk kan zijn, dan máák je het hem ook moeilijk in mijn ogen. Een basisplaats is lastig, maar misschien kan ik de volgende keer iets langer spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen