Cambuur niet bang voor Ajax: "Kunnen gewoon winnen"

8 november 2014, 14:51

SC Cambuur presteert uitstekend sinds de promotie naar de Eredivisie, maar heeft nog geen club uit de traditionele topdrie weten te verslaan. Morgen (zondag) krijgen de Friezen kampioen Ajax op bezoek, waar het vorig seizoen thuis met 1-2 van verloor. Doelman Leonard Nienhuis heeft veel vertrouwen in een goed resultaat.

De Leeuwarders zien de komst van Ajax absoluut niet met angst tegemoet. "Ik lig er ook niet wakker van. Het gevoel is anders. Het gevoel is nu dat wij gewoon kunnen winnen van Ajax", stelt de goalie in het Friesch Dagblad.

Vorig seizoen leek Cambuur door een late goal van Michiel Hemmen een punt te pakken, maar Davy Klaassen gooide in de slotminuten roet in het eten. "Toen was het wel anders dan nu, omdat het de eerste keer was. Maar ook toen hadden we met Cambuur niet het gevoel van: het 'grote' Ajax. Dat is verdwenen, of in ieder geval minder dan vroeger."

Nienhuis gelooft in zijn ploeg. "We willen het nu tonen tegen Ajax. We hebben een goed plan, we moeten het met elf man goed uitvoeren en dan ben ik er van overtuigd dat we een goed resultaat neerzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen