Gudelj gevierde man bij AZ tegen oude club NAC

8 november 2014, 22:43   Bijgewerkt: 8 november 2014, 23:10

John van den Brom heeft zijn eerste overwinning geboekt in de Eredivisie als trainer van AZ. De Alkmaarders wonnen vanavond (zaterdag) met 1-0 van NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion. Nemanja Gudelj kroonde zich met een prachtige treffer tegen zijn oude ploeg tot matchwinner.

NAC had al zes duels op rij niet gewonnen en in die zes wedstrijden pakte de ploeg van trainer Eric Hellemons bovendien maar twee punten. De thuisploeg trok zich weinig aan van die statistiek en zat er direct bovenop. Tot grote kansen leidde dat niet. AZ wachtte meer af in de absolute beginfase, maar kreeg in de eerste helft wel twee mogelijkheden om te scoren.

De tweede helft begon zoals de hele eerste was geweest. AZ had het betere van het spel en kreeg af en toe een mogelijkheid en NAC speelde afwachtend. Die houding strafte Gudelj uiteindelijk prachtig af. De Serviër, die tegen zijn oude club speelde, kreeg de bal van grote afstand aangespeeld. Daarna nam Gudelj de bal ineens op zijn slof en wipte met uiterste precisie over Ten Rouwelaar in de lange hoek de 1-0 binnen.

Voor NAC zijn de rapen gaar. De Brabanders staan zestiende en hebben nu uit de laatste zeven duels slechts twee punten gepakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen