Juventus geeft Parma pak slaag, Lazio verliest van Empoli

9 november 2014, 16:58   Bijgewerkt: 9 november 2014, 17:41

Hoewel Juventus vaak wint, staat het niet bekend als een ploeg die vaak ruime cijfers op het scorebord weet te brengen. In de thuiswedstrijd tegen Parma was dat zondag anders. De landskampioen won met maar liefst 7-0 van de dolende staartploeg.

Na 36 minuten was de stand bij Juventus-Parma al 3-0, mede door twee doelpunten van de Spaanse spits Fernando Llorente. Direct na de pauze sloeg Carlos Tevez twee keer toe, waarvan één keer bijzonder fraai, en in de slotfase mocht ook Alvaro Morata twee keer scoren. Parma, in 1995 en 1999 nog winnaar van de UEFA Cup, stond erbij en keek ernaar. De ploeg pakte dit seizoen, in elf wedstrijden, pas zes punten.

Door de klinkende zege heeft Juventus nu zes punten meer dan achtervolger AS Roma, dat later vandaag (zondag) nog in actie komt tegen Torino. Naast Juventus pakte ook hekkensluiter Chievo drie punten, waardoor het de laatste plaats in de Serie A overdroeg aan Parma. Chievo versloeg Cesena met 2-1. Diezelfde score bracht Empoli op het scorebord tegen Lazio, waar Stefan de Vrij en Edson Braafheid in de basis stonden. De Vrij maakte de negentig minuten vol, Braafheid werd na rust gewisseld voor Miroslav Klose.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen