Kramer over bizarre eigen goal: "Ik dacht alleen: shit"

10 november 2014, 08:46
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/christoph-kramer">Christoph Kramer maakte zondag een doelpunt dat ongetwijfeld alle jaaroverzichten in Duitsland gaat halen. De Duitse international van Borussia Mönchengladbach wilde vanuit de middencirkel terugspelen op zijn keeper, maar gaf de bal iets te veel vaart mee. Het gevolg: de bal ging over de keeper heen, in het doel.

Het eigen doelpunt was extra pijnlijk omdat dit de enige treffer van het duel was, Gladbach verloor met 1-0 van Borussia Dortmund. "Ik wilde de bal eigenlijk over de grond terug naar de keeper spelen", zegt Kramer bij Bild over zijn flater. "Toen ik zag dat de bal de lucht in ging, dacht ik: shit."

Een fractie van een seconde later zag de 23-jarige Kramer ook dat zijn keeper, Yann Sommer, ver voor zijn doel stond. De doelman stond opgesteld op de rand van het strafschopgebied. "Toen dacht ik nog een keer: shit. En toen ik vervolgens zag dat de bal in het doel ging, dacht ik: shit, shit en nog eens shit."

Kramer beleefde sowieso een beroerde middag, want hij was allesbehalve tevreden over zijn eigen spel. "Zo'n eigen doelpunt kan een keer gebeuren, maar zo'n optreden eigenlijk niet. Ik vind het storend dat ik zo'n wanprestatie geleverd heb. Als je centrale middenvelder zo speelt, is het moeilijk voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen