Helmond Sport is aanvoerder rest van seizoen kwijt

10 november 2014 – Helmond Sport moet het seizoen afmaken zonder Ferry de Regt. De centrale verdediger heeft zijn kruisband afgescheurd, zo blijkt uit een MRI-scan. De Regt raakte eind oktober geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Hij sloot vorige week weer aan bij de groepstraining, maar dat liep dus desastreus af.

"Ik hoorde een harde knak, en aan het geluid te horen wist ik al wel dat het niet goed was. De uitslag van de scan kwam dus niet als een totale verrassing, nee", zegt De Regt (26) tegen 1Limburg. De aanvoerder, die zes tot negen maanden aan de kant staat, heeft een aflopend contract bij zijn club. "Ik heb nog niks van Helmond Sport gehoord. De vorige keer sprak ik in de winter over het verlengen van mijn contract, op dit moment staan er nog geen gesprekken gepland. Maar ik wil me nu allereerst gaan richten op mijn herstel."

Helmond Sport verblijft momenteel in de kelder van de Jupiler League. De Brabantse ploeg behaalde tien punten uit dertien wedstrijden en bezet de zestiende positie.

Eredivisie

gerelateerd