Callejón voor het eerst bij nationale ploeg: "Beetje nerveus"

11 november 2014, 17:50

Hij wist niet door te breken bij Real Madrid, maar via Napoli heeft José Callejón zich alsnog in de kijker gespeeld bij de nationale ploeg van Spanje. Bondscoach Vicente Del Bosque heeft de 27-jarige aanvaller, met acht goals medetopscorer in de Serie A, geselecteerd voor de interlands tegen Wit-Rusland (EK-kwalificatie) en Duitsland (vriendschappelijk).

"Ik ben gelukkig, maar ook een beetje nerveus", zegt Callejón tegen het Italiaanse SportMediaset. "Maar ik wist dat deze dag ooit zou komen. Die overtuiging heb ik altijd gehad. Dit is een belangrijke stap in mijn carrière. Of ik speelminuten hoop te maken? Dat moeten jullie aan de trainer vragen. Ik ben al blij dat ik erbij mag zijn, maar als ik de mogelijkheid krijg om te spelen, dan zou ik nog gelukkiger zijn."

Callejón wist bij Real Madrid nooit een vaste basisplaats te veroveren. Daarom stapte de aanvaller in de zomer van 2013 over naar Napoli, waar hij wel uitgroeide tot één van de sterkhouders. Afgelopen seizoen scoorde hij vijftien keer in de Serie A, deze jaargang staat de teller al op acht treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen