"Voor jullie is het belangrijk hoe vaak Mario niest, voor ons niet"

12 november 2014, 14:21

Mario Balotelli maakt voor het eerst sinds het wereldkampioenschap weer deel uit van de nationale selectie van Italië en dus is bij de Azzurri de gekte rond de spits ook weer losgebarsten. Tijdens een persconferentie werd verdediger Giorgio Chiellini de hemd van het lijf gevraagd over de excentrieke spits.

Na het WK was er in Italië veel kritiek op de houding en het functioneren van Balotelli bij de nationale selectie, met als gevolg dat hij niet opgeroepen werd voor de eerste interlands ná het toernooi in Brazilië. Dat hij er nu weer bij zit, is volgens Chiellini logisch. "Er is besloten om iets te doen na het WK, om een punt te maken. Iedereen weet dat het toen niet goed gegaan is. Maar we zijn nu begonnen aan een nieuw hoofdstuk. Je moet dan het verleden vergeten, zonder daarbij de drang te verliezen om eerder gemaakte fouten recht te zetten."

Chiellini lijkt alle aandacht van de media voor Balotelli wat overdreven te vinden. "Ik begrijp dat het voor jullie enorm belangrijk is hoe vaak Mario niest en wanneer hij naar de wc gaat, maar voor ons telt alleen het team. Het gaat maar om één ding: winnen. Dat geldt voor iedere speler, iedereen is even belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen