Letse VVV'er gelooft in stunt: "Kansloos zijn we nooit"

14 november 2014, 08:47

Letland-thuis is op papier een zeer haalbare kaart voor het Nederlands elftal, maar Nederland moet het land niet onderschatten. Dat vindt Vitalijs Maksimenko, een speler die onder contract staat bij VVV Venlo. Hij gelooft in een stunt tegen Oranje, waar bondscoach Guus Hiddink opstapt als er niet gewonnen wordt.

Het Baltische land telt twee miljoen inwoners en is slechts de nummer 99 van de wereldranglijst. De meeste Letse spelers staan in Rusland, Moldavië en Polen onder contract, twee internationals hebben zelfs geen club. "Maar kansloos zijn we nooit", zegt Maksimenko in De Telegraaf. "Als Brazilië in de halve finale van het WK met 7-1 kan verliezen, is alles mogelijk. We proberen elke wedstrijd punten te halen om ons grote doel, kwalificatie voor het EK, te verwezenlijken."

De VVV'er is verrast door de slechte prestaties van Oranje. "Ik ben wel een beetje verbaasd door de resultaten van Nederland. Jullie hebben een geweldig team, met grote spelers en een grote coach. Ik snap niet waarom het zo slecht gaat. Nederland zal ongetwijfeld extra gemotiveerd zijn om ons wél te verslaan. De druk ligt bij Oranje, iedereen verwacht dat jullie winnen, maar wij gaan ons best doen dat te voorkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen