Groninger één jaar langer coach van HHC Hardenberg

14 november 2014, 09:37

HHC Hardenberg heeft de samenwerking met coach Marcel Groninger met één seizoen, tot medio 2016, verlengd en heeft daarbij een optie voor extra jaar bedongen. De topklasser is zeer te spreken over de wijze waarop de oefenmeester zijn functie invult.

"Marcel is een bekwaam trainer met een prima tactisch inzicht die onze selectie fit weet te houden. Bovendien weet hij het team blijvend te boeien met attractieve veldtrainingen. Daarom willen we ook volgend seizoen, mogelijk het jaar van invoering van de nieuwe Tweede Divisie boven de topklasse, samen het beste uit onze selectie halen", stelt HHC-bestuurslid Bert Nijboer op de clubwebsite.

Groningen is verheugd met zijn contractverlenging. "Ik ben er erg blij mee. Ik ben de trainer bij een van de mooiste amateurclubs van Nederland, dat voelt als een eer. Het is mooi dat er waardering komt vanuit de club. Ik heb het dan ook prima naar mijn zin. We spelen op het hoogste amateurniveau,de club heeft een goede organisatie en een goede selectie. HHC Hardenberg heeft de ambitie om op een zo'n hoog mogelijk niveau te kunnen spelen in het amateurvoetbal. En daar gaan we voor. Dat is een mooie uitdaging."

In tegenstelling tot de hoofdcoach, zal assistent-trainer Michel Steggink na het seizoen vertrekken. Hij gaat, met zijn trainersdiploma bijna op zak, op zoek naar een nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen