Inzaghi: "Ik wil de Sir Alex Ferguson van Milan worden"

14 november 2014, 14:44

Als het aan Filippo Inzaghi ligt, dan blijft hij nog jaren de coach van AC Milan. Het is een droom van de Italiaanse oefenmeester om de Sir Alex Ferguson van de Rossoneri te worden. De oud-topschutter werd afgelopen zomer door de Milanese grootmacht aangesteld als opvolger van de ontslagen Clarence Seedorf. Na een prima start presteert hij zeer wisselvallig met de rood-zwarte formatie uit de modestad.

Ondanks de wisselvallige prestaties kan de 41-jarige Inzaghi rekenen op de steun van voorzitter Silvio Berlusconi. "De laatste keer dat hij op Milanello was, zei hij dat hij me nog twee decennia bij Milan wil zien. Het is een droom van me om de Sir Alex Ferguson van Milan te worden. Dit shirt heeft alles, de club begrijpt me. Het moge wel duidelijk zijn dat de voorzitter weer wil winnen. Als dit niet gebeurt, weet ik overigens wel dat ik gesteund word."

Pippo denkt dat het wel goed komt met Milan. "Als we hard blijven werken, dan zullen de prijzen weer komen. Ik wil hier in ieder geval zo lang mogelijk blijven", aldus de keuzeheer, die op 23 december een flinke portie vertrouwen kan tanken, in de stadsderby tegen Internazionale. "Het is altijd een grote wedstrijd. Beide teams hebben het lastig, maar zullen weer groot worden. Hopelijk is dat bij Milan eerst het geval. Ik hoop dat ik de tijd krijg om dit voor elkaar te krijgen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen