Frankrijk gelijk tegen Albanië, Rubin onderuit bij VS-debuut

14 november 2014, 23:29   Bijgewerkt: 15 november 2014, 00:11

Frankrijk, over twee jaar gastheer voor het Europees kampioenschap, heeft vrijdag in een oefenwedstrijd niet kunnen winnen van Albanië. De equipe van bondscoach Didier Deschamps bleef in Rennes steken op een 1-1 gelijkspel tegen het Balkanland.

Mërgim Mavraj bracht Albanië vijf minuten voor de doelwissel verrassend aan de leiding. In de openingsfase waren de Albanezen al dicht bij een voorsprong geweest, maar een kopbal van Lorik Cana belandde toen tegen de lat. Antoine Griezmann herstelde in de 73ste minuut het evenwicht. Zijn gelijkmaker bleek uiteindelijk beslissend voor de eindscore.

Colombia won met 1-2 bij de Verenigde Staten. Bij rust ging Team USA nog aan de leiding door een rake penalty van oud-AZ'er Jozy Altidore. In de tweede helft gaven de VS, waar FC Utrecht-aanvaller Rubio Rubin zijn debuut in het nationale elftal maakte, het echter weg. Door treffers van Carlos Bacca en Teófilo Gutierrez stapten de Colombianen, met PSV'er Santiago Arias in de basis, met een 1-2 zege van het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen